«Бібліо-фольк-party» 

30 вересня 2016 року з нагоди Всеукраїнського Дня бібліотек у приміщенні читальної зали Бершадської центральної районної бібліотеки відбувся нетрадиційний, цікавий захід «Бібліо-фольк-party», який організували та провели працівники центральної районної бібліотеки.

Деякі фрагменти заходу на каналі Yutub

видео (сценка частівки)

https://youtu.be/X5BjYluQhyQ

Сценка «Параска і Василина йдуть у бібліотеку»

https://youtu.be/xBdRE-YzBHU

ф4

На заході були присутні читачі, колеги з інших бібліотек, та ветерани бібліотечної праці. З вітальним словом виступив заступник голови Бершадської районної ради Пересунько Сергій Васильович.

ф1

Приймали вітання від колег з дитячої музичної школи,

ф5

 

районного краєзнавчого музею

a1

 

та працівників районного будинку культури.

a 1

З вітальним словом виступила бібліотекар районної лікарні Німчук Людмила Михайлівна,

ф6

та одна з найактивніших читачок Римарчук Наталія Генадіївна,

ф8

 

від ветеранів бібліотечної ниви мала слово Ободзінська Євдокія Василівна.

ф7

       Під час заходу звучали частівки та анекдоти про бібліотечне життя. В програмі  “Бібліо-фольк-party” проведено веселий бібліотренінг “Нові підходи в освітленні терапевтичної дії йоги на організм бібліотекаря в процесі обслуговування користувачів”. Працівниками бібліотеки та будинку культури показано комічні сценки «Параска та Василина йдуть у бібліотеку» Відео на каналі Ютюб https://youtu.be/xBdRE-YzBHU

та «Вітання від іноземного гостя».

ф3

Вперше глядачі стали свідками церемонії нагородження званням “Бібліотріумф”, номінантами визначено усіх спеціалістів районної бібліотеки!

Відео частівок на каналі Ютюб   https://youtu.be/X5BjYluQhyQ

По закінченню заходу ведучі свята Єгорова Світлана та Лева Наталія побажали всім присутнім міцного здоров’я, сімейного затишку, гарних людей довкола і довгих років життя та запросили до солодкого столу.

ф2