Зустріч з письменником Анатолієм Івановичем Мельником

Зустріч з письменником Анатолієм Івановичем Мельником

20 квітня 2017 року у Бершадській центральній бібліотеці відбулася зустріч бібліотекарів з письменником, краєзнавцем Анатолієм Івановичем Мельником та його дружиною Галиною Станіславівною. В теплій, душевній атмосфері, за чашкою духмяного чаю автор розповів про свою творчість та плани на майбутнє. Нині творчий доробок письменника складає десять видань, серед яких: «Загублене щастя», «Не обминеш своєї долі», «Дванадцяте покоління»,  «Козацький Вавілон», «Свідки минулих літ», «Шлях крізь віки», «Таємниця батьків». Соціально – біографічний роман «Випробування», який виданий у Вінниці в 2016 році до 87-річчя з дня народження автора став продовженням видання художньої прози «Брати», яке вийшло друком у 2015 році. Сучасні трагічні події, які відбуваються в країні останнім часом не байдужі автору і знаходять відображення в книгах.

ф002

Анатолій Іванович не спиняється на досягнутому, має нові творчі задуми. У двох із дружиною журяться, що в теперішніх умовах фінансово важко видати нові книги, отож випускають їх за власний кошт. Письменник зізнається, що особлива потреба душі – писати, з’явилася у нього ще в юності, проте писати та видавати книги зміг лише вийшовши на пенсію. Повсякчас відчував підтримку друзів та рідних. Діти та онуки поважаючи творчість Анатолія Івановича подарували йому комп’ютер, роботу за яким письменник швидко опанував, не зважаючи на поважний вік. Художня майстерність автора, його творчість має схвальні відгуки як від колег по перу, місцевих літераторів, краєзнавців, так і від давніх поціновувачів його таланту – читачів районної бібліотеки. По декілька примірників книг кожного нового видання Анатолій Іванович завжди дарує бібліотеці.

ф006

Від імені працівників бібліотеки та від себе особисто директор бібліотеки Наталія Лева побажала, Анатолію Івановичу, насамперед здоров’я та довголіття, успіхів, творчої наснаги, збагачуватися вдячними читачами, та спонсорами.

ф008