Благодійний ЕКО-музичний фестиваль «Skyline» (О.Б.РІ.Й)

15 ЛИПНЯ у парку «АНТАЛЬКА», с. ФЛОРИНО вдруге відбувся благодійний ЕКО-музичний фестиваль «Skyline» (О.Б.РІ.Й). який збирає всіх, хто любить гарну музику та якісний відпочинок, радує та надихає місцевий культурний простір. «Skyline» – це  унікальна атмосфера, що розкриє творчий потенціал кожного, та актуальна і свідома точка зору молоді, яка обожнює музику та не байдужа до нагальних проблем людства. Працівники Бершадської центральної бібліотеки також долучились до спільної справи та прийняли участь у фестивалі, знайомлячи глядачів з творчістю місцевих поетів.Учасниками літературної сцени від Бершадщини стали:

Рудик Микола Сергійович

Самобутній поет, народився 1946 року у с. Михайлівка. Навчався в Одеському інституті народного господарства. Працював бухгалтером, з середини 70 – х років, очолював сільські ради у Серебрії та Михайлівці. Член національної спілки журналістів України. Нагороджений премією ім. В. Думанського, як найкращий громадський кореспондент. Нині на заслуженому відпочинку.

Видані збірки: «Мелодії душі», «Летять роки …», «Життя Ісуса Христа»

005

Цимбалюк Марія Миколаївна

Народилася в 1951році на Хмельниччині, у Старокостянтинівському районі в селі Вербородинці. Закінчила Хмельницьке педагогічне училище за фахом вихователь дитячого садка. Працювала завідувачкою у дитячих садках району. 20 років – методист відділу освіти райдержадміністрації. Вірші пише давно, активна учасниця літературно – мистецького об’еднання освітян «Світоч» Готується до друку перша збірка поезій Марії Цимбалюк.

007

          Лучик (Шевченко) Юлія Юріївна

Молода поетеса, народилась у місті Бершаді. Навчалась у Вінницькому      державному педагогічному університеті ім. Коцюбинського, де здобула фах журналіста. Друкувалась на сторінках молодіжного часопису «Студентська територія» та на сторінках районної газети. На даний час Юлія – Менеджер по зв’язках з громадськістю ДП «Бершадський лісгосп».

010

Усі присутні, а особливо молодь з цікавістю слухала авторські вірші у власному прочитанні поетів, які декламували їх з акустичної сцени.

022

У спеціально відведеному просторі «Дитяча локація» для діток до 6 років бібліотекар та казкар Струтинська Олена читала малюкам казки Наталії Поклад та інші дитячі твори.

012

Для дітей була організована книжкова виставка «Відчиняє двері казка» на якій представлена література для дошкільників та учнів початкових класів.

019

Директор бібліотеки Наталія Лева та бібліотекарі Олена Струтинська та Юлія Маршук запрошували дітей разом з батьками завітати в майбутньому до бібліотеки.

025