«В нашій пам’яті вони назавжди залишились»

«В нашій пам’яті вони назавжди залишились»

Напередодні дня українського козацтва та Дня захисника Вітчизни в актовій залі дитячої музичної школи ім.. Р. Скалецького відбувся захід «В нашій пам’яті вони назавжди залишились», присвячений воїнам, які захищають незалежність нашої держави та воїнам землякам,  які загинули в зоні АТО.

008

На заході були присутні керівництво району, учні Бершадських ЗОШ I-III ст. №1, №2,  №3 та Флоринської ЗОШ I-III ст., студенти Бершадського медичного коледжу та студенти Професійного технічного ліцею. Ведучі заходу, працівники Бершадської центральної районної бібліотеки Катерина Нагірняк та Світлана Єгорова привітали усіх присутніх з наступаючим святом та запропонували переглянути відеоролик Тараса Тополі «Коли закінчиться війна». Хвилиною мовчання усі присутні в залі вшанували пам’ять про загиблих воїнів – земляків з Бершадщини: Юрія Коваленка, Костянтина Могилка, В’ячеслава Дремлюха, Юрія Тарасенка та Юрія Барашенка.

013
Були переглянуті документальні відеофільми «Каменярі», «Палаюча пам’ять» про наших земляків Героїв України Коваленка Ю. В. та Могилка К. В., які продемонструвала Бершадська кіно – відео мережа.

У виконанні учениці Флоринської ЗОШ I-III ст. Марини Шатайло прозвучав власний вірш «Я Україна» та звучали авторські вірші Марії Цимбалюк, присвячені подіям в АТО.

009

Солістка районного будинку культури  Інна Жучишина виконала пісню «Мамо не плач…»,

011

твір «Мамина молитва» прозвучав у виконанні солістки РБК  Світлани Погребняк,

012

Святослав Криворуцький виконав твір Мендельсона «Пісня без слів».

010

На завершення тріо «Горлиця» виконало пісню «Свіча».