«Майдан. Україна. Шлях до свободи»

Минув уже не один з того часу, як на Майдані лунали постріли по студентах та мирних жителях. Чимало інших подій відбулося з того часу в Україні, але нам не варто забувати сотні тисяч людей, які боролись не за міфічні європейські цінності, а за цінності загальнолюдські.

015

21 листопада До дня Гідності та Свободи в Бершадській центральній районній бібліотеці відбулась година – зустріч «Майдан. Україна. Шлях до свободи».

На зустрічі з учнями Професійно – технічного ліцею (І курс група 75, класний керівник Григорук Наталія Миколаївна) завітали учасники АТО Клітинський Олег Петрович

019

та Карман Владислав Володимирович та розповіли про пережиті події.

022

017

 

Ведучі заходу бібліотекарі Катерина Нагірняк та Ольга Бабій запропонували усім присутнім вшанувати загиблих учасників Майдану та АТО хвилиною мовчання.

024

Працівники Бершадської кіновідеомережі продемонстрували документальні кадри «Хроніка подій Майдану». По завершенню заходу директор Бершадської центральної районної бібліотеки побажала усім присутнім міцного здоров’я, патріотизму та віри у світле, європейське майбутнє України.

025