Правовий ринг «Знання законів – знання прав»

Правовий ринг «Знання законів – знання прав»

Враховуючи важливе значення правової освіти в подальшій розбудові України як правової держави, вихованні у громадян поваги до закону, До Міжнародного Дня прав людини (10.12) та з нагоди проведення Всеукраїнського тижня права в Бершадському районі працівники Бершадської центральної районної бібліотеки провели правовий ринг «Знання законів – знання прав» для студентів Бершадського медичного коледжу.

DSCN8750

Захід підготувала бібліотекар абонементу обслуговування юнацтва Олена Маліцька та начальник Бершадського бюро правової допомоги Людмила Зеленюк. Завідуюча бібліотекою Бершадського медичного коледжу Ніна Обуховська організувала тематичну виставку «Вивчаємо медицину, читаючи художню літературу» на якій також були представлені книги з правової тематики.

DSCN8758

DSCN8752

З правовими питаннями ми зустрічаємось досить часто. Право, закони супроводжують людину все її життя. Щоб уміло і правильно користуватись своїми правами і добре виконувати свої обов’язки, не порушуючи прав і законних інтересів інших, треба знати закони.

DSCN8753

Пам’ятайте незнання законів ніколи не звільняє вас від відповідальності.

DSCN8754