Засідання клубу «Юна леді»

День Святого Валентина в районній бібліотеці

DSCN8867

14 лютого увесь світ відзначає День Святого Валентина. З нагоди приємного і романтичного свята у стінах Бершадської центральної районної бібліотеки відбулось чергове засідання клубу «Юна леді» тема якого «Коханню відкриваються серця».

DSCN8850

Бібліотекарі Олена Маліцька та Катерина Нагірняк розповіли присутнім про історію виникнення цього свята, традиції його відзначення у різних країнах, озвучили легенду про «День закоханих».

DSCN8856

DSCN8857

Учасниці клубу прийняли активну участь у змістовній вікторині на тему кохання, грали у гру «Українські слова з англійською любов’ю («Love»).  Цікавий конкурс «Закохані пари» дав змогу проявити свої знання творів української та зарубіжної літератури, та поєднати відомі пари, імена яких написані на окремих сердечках – валентинках.

DSCN8854

DSCN8849

Звучала лірична музика та вірші про кохання, по закінченню заходу бібліотекар абонементу з обслуговування юнацтва Олена Маліцька провела майстер клас з візажу, а моделями виступали самі учасниці клубу «Юних леді».

DSCN8859

В цей день в бібліотеці вирувала гарна, святкова атмосфера, стіни були прикрашені різноманітними символами кохання: сердечками, янголами, квітами, повітряними кульками, які створювали гарний настрій усім читачам.

Моделі до та після нанесення макіяжу

DSCN8862

Уляна без макіяжа

DSCN8866

Та після

DSCN8858

Антоніна без майкапу

DSCN8861

Та після роботи майстра

DSCN8860