Година спілкування «Бути здоровим»

Чергове заняття слухачів університету третього віку та учасників читацького  об’єднання  «Співрозмовник» відбулося 21 листопада в читальному залі Бершадської центральної районної бібліотеки.

100_3095

Година спілкування «Бути здоровим»  була присвячена одній з глобальних проблем людства – здоров’ю людини. Спеціалісти стверджують, що здоров’я людини  майже на 50 відсотків залежить від способу її життя. Мета заходу – залучити всіх бажаючих до процесу творення свого здоров’я.

100_3087

Вчені підрахували, що 70% смертей спричиняє неправильний спосіб життя. Щоб менше хворіти, потрібно в тому числі володіти інформацією про свіжі медичні відкриття.

100_3089

 

Інформаційні матеріали з цього питання підібрала працівник читального залу Ніна Сидоренко. Турбота про здоров’я вимагає певних зусиль, знань. Про це розповіла викладач, лікар, цікава співрозмовниця, читачка районної бібліотеки з багаторічним стажем Валентина Євгеніївна Гунько.

100_3090

Було, насправді, цікаво і корисно. Прозвучали практичні поради зі збереження життя і здоров’я, відповіді на запитання слухачів. Зустріч – пізнавальна. Байдужих не було.

100_3091