Круглий стіл «Моя громада мій добробут» в рамках проекту ПУЛЬС

27 червня 2017 року в читальній залі Бершадської центральної районної бібліотеки відбувся  захід «Моя громада мій добробут» в рамках проекту ПУЛЬС «Розбудова спроможності місцевих ініціатив ОТГ через співпрацю бібліотек та громадськості».

P6270412

Захід проходив у формі  круглого столу де були присутні заступник голови  Бершадської районної адміністрації Ольшевський Володимир Едуардович та заступник голови Бершадської районної ради Пересунько Сергій Васильович, начальник відділу культури та туризму Бершадської РДА Герасимчук Надія Миколаївна, сільський голова с. Флорино Рожкевич Сергій Павлович, депутатський корпус с. Бирлівки та с. Джулинки, а  також працівники сільських  бібліотек.

На захід були  запрошені  представники з Асоціації міст України консультант з юридичних питань Сергій Романович та консультант з бюджетних питань Віталій Швець.

P6270415

Сергій Романович розповів присутнім що таке децентралізація та презентував історію успіху Калинівської ОТГ .

Віталій Швець презентував історію успіху Іллінецької ОТГ,  а також розповів схему побудови бюджету їхньої громади.

P6270409

На заході  розглядалися  питання стосовно утворення ОТГ в Бершадському районі.

Перед присутніми виступали заступник голови Бершадської районної адміністрації Ольшевський Володимир Едуардович з питань теперішнього стану реформи децентралізації на Бершадщині та начальник відділу культури та туризму Бершадської РДА Герасимчук Надія Миколаївна.

P6270405

Організаторами заходу були громадська організація «Бумеранг» та Бершадська центральна районна бібліотека.