Бершадська бібліотека пропонує консультації з цифрової грамотності

 

 КЗ «Бершадська бібліотека»  продовжує надавати послуги з цифрової освіти  користувачам бібліотеки. Зокрема у читальній залі  та на абонементі бібліотеки можна отримати індивідуальні консультації з питань медіа грамотності, використання онлайн-платформи «Дія, Цифрова освіта»   чи   початкові  знання з використання комп’ютера або смартфона.  У бібліотеці можна ознайомитись із такими поняттями , як навігація і пошук інформації у глобальній мережі Інтернет, спілкування через електронну пошту, Messenger і соціальні мережі. Заняття проходять з використанням матеріалів Національної онлайн-платформи «Дія. Цифрова освіта .

   Усі бібліотекарі КЗ «Бершадська бібліотека»  володіють необхідними навичками комп’ютерної та цифрової грамотності  та активно передають їх користувачам . Навчитись користуватись комп’ютером та інтернетом ніколи не пізно, тому найчастіше до бібліотеки звертаються люди поважного віку, які прагнуть бути компетентними у питаннях діджиталізації суспільства.

   Комунальний заклад «Бершадська бібліотека» зареєстрований як офіційний Хаб цифрової освіти. Наше завдання, щоб кожен користувач, незалежно від віку, статі, професії отримав належний сервіс обслуговування з цифрової грамотності та безкоштовний доступ до платформи «Дія. Цифрова освіта», а також консультаційну допомогу від фахівців бібліотеки.

    Якщо ви бажаєте бути обізнаними  в нинішньому інформаційному просторі, завітайте в КЗ «Бершадська бібліотека», яка  є інформаційно-ресурсним центром нашої громади. Тут,  за традицією можна обрати улюблені книги,  газети, журнали,  отримати  необхідну бібліотечно-бібліографічну інформацію,  а також  консультацію з питань цифрової грамотності.