Бершадщина – край працьовитих, талановитих, добрих та щедрих людей

Благодійним етнофестом завершився загальнобібліотечний проект «Перлинки рідного краю»,  до другого етапу якого долучилися всі працівники культури громади.

   КЗ «Бершадська бібліотека», як автор ідеї та першого етапу проекту представила тематичну експозицію «Перлинки рідного краю», яка пропонувала «Скарби Поділля», «Барви Бершадщини» та поетичний дворик «Любіть Україну!».  Для найменших учасників благодійного етнофесту бібліотекарі  запропонували лялькову виставу «Колобок- супермен», на її перегляд зібралася вся малеча та їх батьки.

      Бершадщина неймовірно багата на цікаві місця, таланти, звичаї, традиції та справжні дива природи.  Багато книг видано про населенні пункти нашої громади, кожне з яких має свої  природні та народні цікавинки, які здатні вразити навіть бувалих туристів. У  нас дивовижні панорами, легендарні вали і ярі, цілющі криниці та джерела, неймовірні етнографічні родзинки, смачнючі неповторні смаколики, а найголовніше: добрі та гостинні люди.

   КЗ «Бершадська бібліотека» під час    благодійного етнофесту «Перлинки рідного краю»  зібрала 1500 гривень для підтримки «Збройних Сил України». 

  Проект,  який  завершився  показав, що  Бершадщина – край працьовитих, талановитих, добрих та щедрих людей.  Наші сім чудес поки що не визначені, а дарма. Бо  територію Бершадської  громади прикрашають унікальні історичні, архітектурні, природничі пам’ятки та духовні святині. А ще наша громада багата  на цікаві місця, таланти, звичаї, традиції та справжні дива природи, про які написано та видано біля сотні краєзнавчих книг. Запрошуємо ще раз переглянути презентації «Перлинок рідного краю» та   помандрувати загадковими  стежками Бершадської територіальної громади.