Бібліовізит  «Творці вишуканих смаків»

Щорічно 20 жовтня кулінари всього світу відзначають своє професійне свято, яке було  засноване  конгресом Всесвітньої асоціації кулінарних співтовариств в 2004 році.

До цієї дати бібліотекарі читального залу КЗ «Бершадська бібліотека»  Людмила Печенога та Ольга Дашківська здійснили бібліовізит до працівників споживчого товариства  «Калина плюс» та привітали їх з професійним святом. В ході візиту  презентовано  викладку літератури, у якій висвітлено те найкраще, що надбано у галузі кулінарного мистецтва, наведена рецептура і технології приготування багатьох страв, кулінарних виробів, напоїв, придуманих і розроблених як майстрами-поварами, так і господинями, які щодня готують смачні страви для своєї сім’ї.

Кулінарія-  справа нелегка. Це на перший погляд все просто – візьми продукти, книгу з рецептами та роби все, як написано. Насправді, оригінальний та незабутній смак, вигляд та аромат,  який просто зводить з розуму – це багаторічна та наполеглива праця кухаря.

У цей день колектив КЗ «Бершадська бібліотека»  приєднується до привітань на адресу всіх кухарів і кулінарів! Бажаємо Вам успішних шедеврів і заслуженої подяки від Ваших клієнтів! Здоров’я Вам і приємного апетиту всім Вашим шанувальникам!

Любителів кулінарного мистецтва запрошуємо в бібліотеку, де вони зможуть познайомитися з новими креативними  рецептами  на сторінках книжок та журналів.