Бібліокалейдоскоп «Вітання найріднішим»

                   

     З нагоди Дня матері та Міжнародного дня сім’ї у відділі з обслуговування дітей Комунального закладу «Бершадська бібліотека» проведено бібліокалейдоскоп «Вітання найріднішим». На захід завітали    учні 4 – В класу Бершадської  ЗЗСО №3, класовод Оксана Шевчук.

     Бібліотекар Світлана Єгорова розповіла, що у травневі дні, коли прокидається від зимового сну матінка – природа, зацвітають перші квіти, приходить до нас прекрасне свято, свято утвердження життя  – Свято Матері.  В кожній країні цей день відзначають по різному, в Україні це завжди друга неділя травня.

     Дітей запросили переглянути книги з виставки “Мама – головна людина у житті”. Кожен розповів, як він проводить разом з мамою вечори та як саме буде вітати свою матусю зі святом.

      А далі почалися веселі ігри та конкурси: «Перекладачі», «Мамині казки», «Відгадай пісню про маму», «Мамині професії», «Мамині перлинки». Діти з радістю приймали участь в іграх,  демонстрували свою кмітливість, пам’ять та логіку. Також читайлики заповнили шаблони вітальних листівок, в яких описали як і за що вони люблять свою маму.

      Завершився  захід словами бібліотекаря: « Не потрібно чекати Дня матері для того, щоб сказати їй слова любові, підтримки, сказати, як багато вона для нас означає. Любіть своїх матерів, шануйте їх, бережіть і говорить їм про свою любов кожного дня, бо вони – найцінніше, що у нас є!».