Бібліотекарі взяли участь у тренінгу з мнемотехніки

 

  Працівники КЗ «Бершадська бібліотека» та  завідувачі сільськими бібліотеками сіл Війтівка і Бирлівка взяли участь у тренінгу з мнемотехніки. Тренінг відбувся в форматі заходів  проекту «ПОРУЧ» від  Академії Національних Традицій «Фабрика Талантів»  та представництва Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), який надає психосоціальну  підтримку дітям, молоді та сімям, які постраждали від війни

 Тренінг проводив  Генадій  Чепурний – освітній технолог, психолог, педагог, засновник «Академії перспективного освіти і бізнесу», керівник Міжнародної школи «Освітня мнемотехніка», президент асоціації розвитку творчої особистості «ВАРТО», автор методичного посібника «Освітня мнемотехніка», автор проєкту “Майстер спілкування”.

 Мнемотехніка сприяє швидкому запам’ятовуванню текстів, цифр, дат

 на принципах асоціативного й образно-логічного мислення та формуванню навичок самонавчання. Пропонована методика цікава для учителів, працівників культури, вона  допоможе дітям при індивідуальній або груповій формах роботи ознайомитися та легко засвоїти ключові теми програмного матеріалу, шляхом впровадження  різноманітних ігор та творчих завдань.

     Тренінг був цікавим, насиченим, інтерактивним і корисним для всіх, хто його відвідав. На завершення Генадій  Чепурний подарував бібліотеці комплект із 4-х  книг з методичними матеріалами, які будуть корисні для учителів, вихователів, батьків і дітей.

   Методичні матеріали передані до бібліотечного фонду відділу обслуговування дітей КЗ «Бершадська бібліотека».