Бібліотека пропонує відео-спогад «Увійшов у безсмертя»

03 серпня 2022 року минає шість років з дня загибелі у зоні проведення АТО/ООС нашого земляка, сміливого воїна і щирого патріота України Барашенка Юрія Петровича.

Юрій Барашенко– був цілеспрямованою людиною, офіцером високої честі та совісті. Учитель за спеціальністю, гуманіст за життєвими принципами і великий патріот України. Він любив свою землю, людей, життя і вірив у майбутнє України. Майже двадцять років працював учителем, виховував молоде покоління, любив учнів долучав їх до спорту та здорового способу життя, для своїх учнів був не просто учителем, а товаришем і наставником. Його доброти, щирості, любові та поваги до людей, вистачило б на весь світ… Юрія Петровича любили і поважали колеги, учні, друзі, односельці за справедливість, вміння підтримати і допомогти.

У Комунальному закладі «Бершадська бібліотека» також підготовлена інформаційна викладка , матеріали якої детально розповідають про життя і героїзм нашого земляка Барашенка Юрія, який віддав своє життя у боротьбі за цілісність України. Запрошуємо до перегляду.