Валентин Москаленко загинув захищаючи нашу столицю

All-focus

   

26 лютого минає річниця від дня загибелі нашого земляка МОСКАЛЕНКА  ВАЛЕНТИНА   ВАЛЕНТИНОВИЧА. Жорстока російська агресія проти України забрала життя у молодого хлопця, якому назавжди залишиться 19 років.

  Москаленко Валентин Валентинович   народився 18 березня 2002 року у селі Баланівка Вінницької області Бершадського району (нині Гайсинського р-н). Зростав із братом та сестрою.

  Навчався у Баланівській загальноосвітній школі І-ІІІст. до  2014 року. Потім сімя переїхала до м. Одеса,  де  навчався у міській школі.

  З вересня 2017 року до червня 2020 року навчався у Вінницькому  міжрегіональному вищому  професійному училищі. Здобув професію оператора комп’ютерного набору, електромеханіка з ремонту та обслуговування електронно-обчислювальних машин.

  З жовтня  2020 року проходив строкову службу у військовій частині смт Десна Чернігівської області.

25  листопада 2020 року зарахований в одну з військових частин м. Києва, де продовжував строкову службу. Москаленко Валентин Валентинович – учасник російсько-української війни. Він прагнув справедливості та миру на рідній українській землі,  хотів  якнайшвидше здобути перемогу,  але його життєвий політ перервала ворожа зброя.

   Валентин Москаленко загинув 26  лютого 2022 року, захищаючи столицю України Київ,  від кульового вогнепального поранення, безпосередньо на території військової частини.

  У скорботі залишились мати Москаленко Надія Іванівна та батько Москаленко Валентин Володимирович, друзі, рідні, побратими, уся громада. Розділяємо з родиною біль утрати. Не пробачимо ворогу жодної втраченої душі. Вічна пам’ять та вічна слава нашому земляку, українському воїну, захиснику. Герої не вмирають!

    Похований Москаленко Валентин Валентинович 03 березня  2022 року  у с. Сумівка.

 ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ! Згадаймо молодого воїна Валентина Москаленка щирим словом, тихою молитвою, він поклав свою життя за Україну і кожного з нас.