Відбувся розважальний квест «У пошуках казкових скарбів»

    Бібліотекар Комунального закладу «Бершадська бібліотека» Світлана Єгорова для учнів 1 – А класу ЗЗСО №3 (класний керівник Галина Рудь) провела розважальний квест «У пошуках казкових скарбів».

     Бібліотекар пояснила дітям умови квесту, їм доведеться пройти різні цікаві випробування. Подолавши ці завдання, вони зможуть отримати подарунок від бібліотечного ведмедика.

    З великою цікавістю і задоволенням учні розгадували літературних героїв та назви казок, допомагали Колобку співати пісеньку, танцювали танок Червоної Шапочки, намагалися  влучно поцілити у серце Царівни Жаби, допомагали Попелюшці сортувати різні види зерна.

     Маленькі читайлики були в захваті від квесту. Дуже сподобалося малечі  розв’язувати казкові анаграми (слова з переставленими літерами) та роздивлятися гарненькі, цікаві книги з казками.

     Ця квест-гра сприяла  поповненню літературного  різноманіття  школярів казками, загадками, створенню умов для розвитку пам’яті, мислення, творчого потенціалу. Захід носив розважальний і пізнавальний характер.

      На  завершення заходу діти знайшли бібліотечного ведмедика з подарунком – новенькими дитячими періодичними виданнями. Було дуже весело, цікаво, пізнавально і захоплююче. Всі отримали масу позитивних емоцій і висловили надію на участь в таких квестах на різні теми і далі.