Відкрито книжковий калейдоскоп «Вільна, могутня, єдина – ненька моя Україна»

Сьогодні бібліотекарі відділу з обслуговування дітей КЗ «Бершадська бібліотека» презентували книжковий калейдоскоп «Вільна, могутня, єдина – ненька моя Україна». Тут експонуються цікаві сучасні книги й статті з історії Української держави, авторські книги про хронологічний розвиток подій, національні традиції, фольклор, інформація про історичні постаті, які відіграли значну роль на шляху здобуття незалежності України.

24 серпня – День Незалежності України. Це знакова подія для всіх українців, адже наша країна хоч і молода, але з багатовіковою історією,  цього річ  бореться за свою незалежність і територіальну цілісність.

Заходи сприяють вихованню у підростаючого покоління високої патріотичної свідомості, почуття вірності, любові до Батьківщини, турботи про благо свого народу. Нашу героїчну історію має знати кожен українець. Завітайте до бібліотеки і перегляньте представлені  книги.

Бершадська  бібліотека – це простір, де відбувається багато цікавого та корисного, особливо для дітей. У нас  можна побути наодинці зі своїми думками, або навпаки поспілкуватися з однодумцями, помандрувати в часі та просторі.