Відновив роботу розмовний клуб «Мова – ДНК нації»

  Розмовний клуб «Мова -ДНК  нації», організований КЗ «Бершадська бібліотека», відновив свою роботу. Цього разу на засіданні розглянуто нелегку тему – це наголос в українській мові.

     Бібліотекар читального залу Людмила Печенога  зазначила, що про наголос можна говорити довго, але все-таки наголошувати слова неправильно. Як не допускати помилок у наголошуванні? Як запам’ятати складні випадки наголошення? Про все це велася мова на засіданні клубу, який з кожним засіданням зацікавлює все більше охочих удосконалювати розмовну українську мову.

      Засідання клубу  і надалі   будуть проводитимуться щотижня, у четвер  в 16.00 год  у читальній залі КЗ «Бершадська бібліотека», за адресою: вул. Ярослава Мудрого, 2, приміщення музичної школи, 3 поверх.

     Покращити знання мови у форматі живого спілкування можуть всі бажаючі, незалежно від віку. Кожне засідання це нова тема розмови і навчання, яка здебільшого формується відповідно до запитів відвідувачів.

    Запрошуємо бершадчан, внутрішньо переміщених осіб, гостей нашої громади завітати на засідання клубу, де у форматі цікавого живого спілкування є можливість  вдосконалити українську мову!

   Бібліотека пропонує – вибір за вами.