Година пам’яті  «Час плине, а пам’ять залишається…»

Бібліотекарі КЗ «Бершадська бібліотека» Ольга Дашківська та Алла Іванчишина провели годину пам’яті  «Час плине, а пам’ять залишається…» , з нагоди дев’ятої  річниці вшанування Героїв Небесної Сотні для учнів 10 –В класу Бершадського ліцею №1 імені А.Матвієнка . Учні дізналися про хронологію подій під час Революції гідності, про мужність і героїзм її учасників,  про тих, хто не побоявся куль і кийків, поклав своє життя за рідну Україну.   Вже під час Революції Гідності, країнці  всьому світові показали, що ніколи не стануть на коліна.

20 лютого стало для нас назавжди пам’ятним днем – Днем Героїв Небесної Сотні, який встановлено Указом Президента України від 11.02.2015 р. № 69/2015 «Про вшанування подвигу учасників Революції гідності та увічнення пам’яті Героїв Небесної Сотні». 

Історія нинішніх подій в Україні щодня викарбовує нові імена героїв-захисників держави у книзі вічної пам’яті. На її сторінках назавжди залишаться спогади про тих, хто загинув під час Революції Гідності – Героїв Небесної Сотні.