Дарунки бібліотеці від автора книг

 Сьогодні до КЗ «Бершадська бібліотека» завітав наш земляк, письменник, журналіст, радіоведучий Василь Іванович Рудик, що родом з Романівки.

   Шлях Василя  Рудика в журналістику був непростий. Василь Іванович працював в районній та багатотиражних газетах , згодом на посаді старшого редактора Національної радіокомпанії України.  Крім журналістської роботи, Василь Рудик займається  художньою творчістю – з-під його пера вийшли в світ сатиричний роман «Слуга народу» та художньодокументальна повість «Хрестини Русі». Приємно, що наш земляк за підсумками конкурсу «Земле моя, Україно!», організованого видавництвом «Бібліотека українця», став лауреатом в номінації «Кращий сатиричний твір».

  Василь Іванович передав 12  авторських книг у фонди бібліотек Бершадської міської територіальної громади.   Книга «Слуга народу» – це сатиричний твір, написаний доступною народною мовою, а яскраві образи героїв твору висвітлені з українським гумором.  Сам твір побудований, як запевняє автор, на реальних фактах. Книга вийшла у 2001 році, останнім часом перевидана невеликим тиражем.

Василь Рудик  у своїх творах продовжує творчі традиції Степана Руданського та популяризує українську мову, українські традиції, народний гумор.  

Бібліотекарі та користувачі бібліотек вдячні Василю Івановичу за подаровані книги та зичать творчого натхнення, цікавих інформаційних приводів і нових захоплюючих книг.