Книга – найкращий дарунок бібліотеці

 

До  Комунального  закладу «Бершадська бібліотека» в День книгодарування завітали представники Благодійного фонду «БФ МХП-ГРОМАДІ», які  передали вітання від Народного депутата Миколи Кучера.  Сьогодні бібліотека отримала у подарунок 330  примірників  книг переданих бібліотекам від Миколи Івановича Кучера, працівників головного офісу ПрАТ  «Зернопродукт МХП»  та Бершадського відділення ПРАТ “ЗЕРНОПРОДУКТ МХП“.

     Директор КЗ «Бершадська бібліотека» Людмила Німчук провела екскурсію по бібліотеці, розказала про головні заходи, напрямки роботи, плани, напрацювання. Ознайомила з роботою основних підрозділів бібліотеки, подякувала книгодарувальникам за підтримку, за розуміння  та висловила сподівання на подальшу співпрацю.

Однією з особливостей Дня книгодарування є те, що він припадає на 14 лютого. Цей день дарує ще один привід нагадати про свої почуття. Традиційно, у цей день люди обмінюються книгами: дарують їх один одному, чи навіть перехожим, залишають у поштових скринях, в бібліотеках.

Буває  людям не вистачає слів, щоб висловити  свої  почуття, а книга може сказати набагато більше ніж валентинка. Тож  даруйте книги бібліотекам, друзям, рідним, коханим. Нехай вони приносять тепло, доброту, щирість, любов, позитивні емоції.