Книжкова платформа «Сучасні читацькі тренди»

    Бібліотекарі відділу з обслуговування дітей Комунального закладу «Бершадська бібліотека» 11  травня  2023 року організували книжкову платформу «Сучасні читацькі тренди».  Бібліотечні активності відбувалися в рамках  Тижня Відкритого Уряду.

   У Березні  2023 року Кабінет Міністрів України схвалив план дій на 2023-2032 роки «Читання як життєва стратегія», розроблену Міністерством культури та інформаційної політики.  Тренд читання в Україні з кожним днем стає все більш популярним, сучасні діти та молодь читають, обговорюють прочитане і мають власну думку. Незважаючи на стрімкий темп розвитку сучасних комп’ютерних технологій, такий традиційний носій інформації, як книга, не втрачає лідерських позицій і сьогодні.

    Бершадська бібліотека, продовжуючи роботу з промоції книги та читання, запрошує усіх, хто сповідує любов до книги та носить в душі іскру творчості. І, як приклад – новий формат організації  зустрічі з читачами в міському сквері.  Для уваги дітей запропоновані книги для різного віку, найкраща сучасна література, це міні-енциклопедії, комікси, пригоди та фантастика.          

 Отож, читаємо із задоволенням щодня!