Корисна інформація для безпечного використання Інтернету

   КЗ «Бершадська бібліотека» запрошує ознайомитись із інформаційним повідомленням «Віртуальна агресія: способи розпізнання та захист» , де ви  знайдете для себе корисну інформацію для правильного, а головне, безпечного використання Інтернету. Щороку  за ініціативи Європейських некомерційних організацій із 2004 року,  у другий вівторок лютого  відзначається  День безпечного Інтернету.

  Інтернет — цікавий віртуальний світ, який дозволяє нам дізнаватися багато нового, спілкуватися з людьми в різних кінцях світу, ділитися з іншими своїми захопленнями, мандрувати різними куточками нашої планети та багато іншого. Тисячі людей в усьому світі об’єднуються та приймають участь у різних заходах заради підвищення освіченості з питань безпеки онлайн. Але в інтернеті стираються кордони між розвагою і роботою. Споживання неймовірної кількості інформації перетворюється на виснажливу роботу для мозку. Щодня ми споживаємо 34 Гб медійного контенту. До цього додається емоційна залежність від лайків. Крім того багато контенту є фейковим та створеним спеціально для маніпулювання нашою думкою.

   В таких умовах вижити, дізнатися правду та бути впевненим, що твоя думка – насправді твоя, допоможе інформаційна гігієна та критичне мислення.