Літературний калейдоскоп «Якщо друг у тебе є, життя радісним стає»

             

     9 червня до Дня друзів у Комунальному закладі «Бершадська бібліотека» відбувся літературний калейдоскоп «Якщо друг у тебе є, життя радісним стає».  Напередодні свята бібліотекарі запропонували користувачам відвідати бібліотеку з своїми найкращими друзями. Бібліотекар Світлана Єгорова знайомила дітей з дитячою художньою літературою українських та зарубіжних авторів, де описується тема дружби. Діти обирали собі книгу та фотографувалися з друзями.

    9 червня відзначається прекрасне свято – День друзів. Воно хоч і не є офіційним, проте варте уваги, адже присвячене важливим для кожного людям. Нині про День друзів знає невелика кількість людей, але все ж з кожним роком він набуває популярності. Слід зауважити, що у календарі свят є ще й інший день, присвячений друзям. Він є офіційним і відзначається за ініціативою Організації Об’єднаних Націй з питань освіти, науки і культури (ЮНЕСКО). Це – Міжнародний день дружби, який традиційно святкується 30 липня.

      День друзів – чудова нагода, щоб, незалежно від життєвих обставин і різних перипетій, нагадати своїм друзям про те, наскільки вони важливі. Воно є гарним приводом, аби зібратися дружною компанією, поділитися приємними спогадами й розповісти про хороші новини.