Місце української мови серед інших слов’янських мов

В читальній залі КЗ «Бершадська  бібліотека»  відбулося чергове засідання розмовного клубу  «Мова – ДНК нації», на яке завітали  слухачі Університету третього віку.

Учасники розмовного клубу отримали чудову нагоду легко та невимушено поспілкуватися, збагатити словниковий запас  та попутно  перевірили свої знання з української мови, виконуючи цікаві вправи із граматики та слововживання, знаходили унікальні українські аналоги відомим запозиченим словам.  А також тренували увагу і спостережливість,  дізналися про місце української мови серед інших слов’янських мов та відчули красу та велич рідного слова.  А потім складали сенкан (білий вірш, у якому синтезована інформація в стислому вислові  з п`яти рядків) до слова мова.

Запрошуємо  відвідати розмовний клуб «Мова – ДНК нації»  всіх охочих бершадчан та гостей нашої громади, які бажають покращити знання мови у форматі живого спілкування!

Нагадаємо, засідання проводитиметься кожного першого та третього четверга місяця  у читальній залі КЗ «Бершадська бібліотека».