Нові книги для бібліотек громади

   2023 рік  для бібліотек Бершадської міської територіальної громади розпочався приємним подарунком. Вінницька обласна універсальна наукова бібліотека імені  Валентина Отамановського передала майже 300 примірників книг із обмінно-резервного фонду.  Нова книга – це завжди радісна подія та нове знайомство у бібліотеці. Наші користувачі з нетерпінням чекають на нові цікаві надходження.

 Щиро дякуємо колективу обласної книгозбірні, та її директору Ларисі Сеник за розуміння, підтримку, методичну і практичну допомогу і звичайно ж за подаровані книги.

  Запрошуємо мешканців і гостей   громади долучитися до постійно діючої акції книго дарування бібліотеці.  Подаруйте бібліотеці україномовну сучасну книгу – підтримайте місцеву книгозбірню.

Як казали давні філософи «Усе минає, а слово залишається.» На порох розсипаються величні будівлі, вмирають дерева, пересихають ріки, гори перетворюються на купи каміння, все стає тліном і прахом, а написане слово залишається. Залишається і несе крізь час голос людської душі. 

 Книги допомагають виховувати у нас особистість, дають відповіді на тисячі запитань, дарують матеріал для роздумів, пропонують кращий інтелектуальний відпочинок і політ уяви. Завдяки книгам ми пізнаємо себе, мандруємо світом, вивчаємо історію предків, плануємо майбутнє.

Вважається, що мова і книга – найкращі винаходи людства. Тож будьмо справжніми книголюбами!