Проведено інформаційний мікс «Будьте здоровими, сильними, дужими!»

Бібліотекар відділу з обслуговування дітей КЗ «Бершадська бібліотека» Олена Струтинська для учнів 5-Б класу (класний керівник Тетяна Паламарчук) Бершадського ліцею №1 ім. Анатолія Матвієнка провела інформаційний мікс «Будьте здоровими, сильними, дужими!».

   Діти взяли участь в грі на дотик «Відгадай корисний продукт», вправі для міцних легенів «Хто швидше надує кульку», ерудит забаві «Назви відомого спортсмена». Бібліотекар розповідала учням про гігієну, здоровий сон, правильне харчування та загартовування, побажала, вести здоровий, правильний і рухливий спосіб життя, щоб бути завжди  активними, а в результаті яскравими, цікавими, насиченими і дуже щасливими та привітала зі святом, Днем здоров’я!

    Всесвітній день здоров’я щорічно відзначається 7 квітня. В цей день у 1948 році була створена Всесвітня організація охорони здоров’я (ВООЗ), на яку покладено вирішення міжнародних проблем, пов’язаних з охороною здоров’я населення планети.  Найголовніше в житті – бути фізично здоровим, щоб мати сили і енергію на досягнення заповітних висот, ніколи не хворіти.