Пізнавальний мікс «Калейдоскоп професій»

   В початковій школі Бершадського  ЗЗСО №3 проходить тематичний тиждень «Професії», тому бібліотекар Комунального закладу «Бершадська бібліотека» Світлана Єгорова підготувала для учнів 4 – А класу ЗЗСО №3 (класний керівник Світлана Пугач) цікавий пізнавальний мікс «Калейдоскоп професій».

 Мета заходу:  розвивати у дітей уважність, спостережливість, логіку, мовлення, кругозір; виховувати самостійність, повагу до людей різних професій; закріпити знання про ті чи інші професії.  Учні із задоволенням взяли учать у рухливій відео-грі «Назви професію», вікторині «Найкращі знавці професій», склали назви професій із заплутаних літер. Також, бібліотекар познайомила дітей з книгами, які пов’язані з різними професіями.  А на завершення  зустрічі школярі  розповідали ким мріють стати у майбутньому і чому саме таку професію хочуть опанувати.

У світі налічується більше 40 тисяч професій. Кожній людині потрібно вибрати ту єдину, свою, щоб служити цій професії, отримувати від неї задоволення, гідну оплату і приносити користь суспільству та Україні. Завдяки  пізнавальним, бібліотечним заходам дітям буде легше в майбутньому обрати собі професію до душі.