Святкові дива у бібліотеці

У Бершадській книгозбірні цьогорічного грудня творяться справжні дива. Тут відбуваються різноманітні новорічні заходи, лунають новорічні мелодії та радісний сміх. До послуг відвідувачів – тематичні фотозони, де можна зробити святкові світлини. А ще бібліотека з радістю запрошує маленьких читайликів на тематичну виставку  «Зимова круговерть».

     Новорічно-різдвяні свята – найулюбленіші, вони позначені очікуванням снігу, прикрашеної ялинки, блиску різнобарвних іграшок і, звичайно ж, подарунків.

    На користувачів  чекає цікава бібліотечна програма «Святкова бібліомандрівка», книжкові зустрічі  із загадковою,  цікаві новорічні історії та казки, майстер-класи, промоакції, інсталяції, лялькові вистави,креатив-майстерня,презентації книги,гуртові читання табігіто цікавого, святкового, корисного, захоплюючого.

Увагу користувачів бібліотеки  привертають святкові виставки книг, газет, журналів: «Хай Новий рік з добром до Вас іде!», «Хай Миколай, Різдво Христове вам подарують дні чудові!». Представлені книги, окрім того, що дають корисну та цікаву інформацію, налаштовують на святкову хвилю, створюють піднесений настрій та бажання торкнутися і, врешті решт, прочитати їх усі.

    Надзвичайно приємно бачити дитячі оченята, наповнені цікавістю, теплом, світлом, щастям і добром! І вдвічі приємніше, коли та радість і посмішки викликані відвідуванням БІБЛІОТЕКИ!

   Дуже важливо змалечку прищеплювати любов до книги, виховувати дбайливе ставлення до книжкових скарбів, доносити до малечі, що книга – надійний друг і порадник на все життя.

   Завітайте до нас на святкове бібліоменю «Від Миколая до Різдва», заходи відбуваються у приміщені бібліотеки та на локації «Казковий ліс» у Бершадському будинку культури і створіть собі новорічний настрій!