Сьогодні  «Казковий ліс» зустрів своїх перших маленьких гостей

    У День Святого Миколая   маленькі бершадчани відкрили дивовижну  локацію «Казковий ліс». Бібліотекарі відділу обслуговування дітей КЗ «Бершадська бібліотека» Світлана Єгорова та Олена Струтинська запропонували учасникам святкового дійства ознайомитись із героями українських народних казок, що завітали до «Казкового лісу». 

    Тут дружня та міцна родина із казки «Ріпка». А ще величеньке товариство лісових звірів, що помістилися у дідовій рукавичці.  Плачуть і втішаються Дід з Бабою та Курочкою Рябою. Ділять колосок Мишеня та Півник.  Намагаються ласувати смачними,  але незручними стравами Лисичка і Журавель. Смачно  крокує по дивовижній галявині Колобок.  Гордо  із морквиною у лапах зустрічає гостей казкового лісу символ наступного року Заєць.

    Бібліотечні працівники підготували для маленьких бершадчан справжній Мікс заходів, тут багато цікавих вікторин, квестів, лялькових вистав, фотозон та інших бібліотечних зимових пригод  у «Казковому лісі». Завітайте на нашу локацію, де оживає казка, де вас стрічають   герої улюблених казок, де казкові посиденьки та гарні книжечки зачарують усіх і кожного. Цьогорічне святкове бібліоменю «Від Миколая до Різдва»  поведе наших маленьких гостей на свято у чарівний світ української казки.