У бібліотеці проведений флешмоб «Ми єдина Україна»

    Сьогодні у КЗ «Бершадська бібліотека» з нагоди Дня Єднання України та з метою виховання у молоді  почуття патріотизму і гордості за свою державу проведений флешмоб «Ми єдина Україна!»

Користувачі  абонементу обслуговування юнацтва, учні 10 класу Бершадського ліцею ім. А. Матвієнка ( класний керівник Н. Фіщук),  начальник відділу культури, молоді, туризму, охорони культурної спадщини Наталя Гаврилюк  ознайомились із виставками  «Все буде Україна» та Пам’ятаємо, гордимося героями-земляками.  А на завершення створили живий ланцюг, як символ єднання України і підтримали Всеукраїнський флешмоб та разом з бібліотечними працівниками заспівали найпопулярнішу  на сьогодні в Україні пісню «Ой у лузі червона калина».

 Заходи, проведені цього дня, підтвердили розуміння того, що лише в єдності дій та соборності душ можемо досягти величної мети – побудови духовно багатої, вільної та демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки.  Наша велика ПЕРЕМОГА, скріплена кров’ю незламних борців на війні з ворогом, який посягнув на цілісність нашої держави,  прийде і буде  вільна,  велична, найкраща, європейська держава – єдина Україна.

#flashbook_День_єднання_vinobu2023