У нашій бібліотеці авторський дарунок:  книга «Війна,  яка змінила нас»

Сьогодні у  дарунок читачам КЗ «Бершадська бібліотека» отримала від автора  книгу  Катерини Пилипчук «Війна, яка змінила нас». У своєму автографі  пані Катерина написала «… із побажаннями Перемоги України та розквіту української літератури і читання…» . Хай буде так!

Це дебютна збірка оповідань Катерини Пилипчук, що вражає своєю глибиною та щирістю. Ця книга сплетена з емоцій та переживань звичайних людей, кожен з яких став героєм. Це наша сучасна історія  болю, втрат, страждань і перемог…

 Бібліотечні працівники та користувачі КЗ «Бершадська бібліотека» щиро вдячні за подароване видання. Зичимо автору творчого злету, цікавих креативних проектів,  ще багато виданих книг і вдячних читачів.

 Ця війна змінила нас, змінила наше життя, нашу свідомість, наш дух; змінила, але не зламала, вона зробила кожного із нас незламним і ще більше  сильнішим,  наполегливим, цілеспрямованим та впевненим. Ми віримо в Збройні Сили України, віримо в наш український народ і в нашу справедливу ПЕРЕМОГУ. Слава Україні!

 Запрошуємо користувачів бібліотеки,  і не тільки, завітати до нас та ознайомитись із новою книгою.