Фотомікс «Вишиванку одягай – Україну прославляй»

                          

       У відділі обслуговування дітей Комунального закладу «Бершадська бібліотека»  відбувся фотомікс «Вишиванку одягай – Україну прославляй» до Всесвітнього дня вишиванки.  Юні користувачі відвідували бібліотеку у вишиванках, читали патріотичні книги та фотографувалися біля тематичної фотозони.  До дня вишиванки бібліотека перетворилася на величезну експозицію найрізноманітніших вишиваних сорочок, рушників, серветок, скатертин та літератури про національний одяг ті традиції українців. Мета заходу – це збереження українських цінностей та їх популяризація серед підростаючого покоління.

       День вишиванки – це свято, яке покликане берегти народні традиції, розвивати культуру носіння етнічного вишитого одягу та популяризувати Україну за її межами.

       Любі читайлики! Колектив КЗ «Бершадська бібліотека» щиро вітає вас з Днем Вишиванки! Бажаємо миру, щастя і міцного здоров’я! Нехай рідна земля вас захищає, охороняє від усіх бід, надає сил, натхнення на нові досягнення. Не забувайте про своє коріння, пам’ятайте про те, звідки всі ми прийшли. Національна пам’ять надзвичайно важлива, і тільки ми з вами можемо її зберегти та передати нащадкам.