Храм радості і творчості

Бершадський заклад загальної середньої освіти  І-ІІІ ступенів №3 – ровесниця незалежної Української держави. Комунальний заклад «Бершадська бібліотека» вітає адміністрацію школи, педагогічний колектив, учнів, батьків, шановних ветеранів-освітян з гарним ювілеєм!

   Рівно 30 років тому, 2 вересня 1992 року навчальний заклад вперше відкрив свої двері для школярів. Творчий педагогічний колектив очолив та згуртував перший директор школи  Максимчук Віктор Давидович. Неспокій і небайдужість викладачів, їх прагнення мислити і діяти нестандартно передавались учням.

   У 2010 році школа стала лауреатом Всеукраїнської громадської акції «Флагман освіти і науки України». Наказом Міністерства освіти і науки України школу визнано освітньо – інформаційним центром з розвитку Національної мережі шкіл сприяння здоров’ю. Неодноразово освітній заклад був переможцем Всеукраїнських та регіональних конкурсів. Школа має статус експериментального навчального закладу.

     На рахунку викладачів і учнів багато перемог і звершень, як в навчанні, спорті, так і в прояві творчих здібностей і мистецьких талантів.

    Колектив комунального закладу «Бершадська бібліотека» висловлює щиру вдячність усім викладачам Бершадського закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №3  за співпрацю,  самовіддану, невтомну працю, великий талант і покликання сіяти мудрість і знання. Бажаємо учням та педагогам наснаги, життєвих та професійних перемог, здоров’я, щастя, миру і добробуту,! Хай супутниками школи повсякчас будуть успіх і удача!