Щотижнева вулична акція «Бібліотека просто неба»                           

І знову зустріч! Цього тижня працівники Комунального закладу «Бершадська бібліотека» під час проведення вуличної акції «Бібліотека просто неба», запропонували дітям твори українських дитячих письменників та поетів на тему осені.  Мета заходу – навчити бачити прекрасне у віршованих рядках та творах, у красі навколишнього світу, виховувати любов до рідної мови та книги.  

Що з цього вийшло-красномовно свідчать яскраві фото і радісні обличчя маленьких фантазерів. Під  час осінньої прогулянки діти взяли участь у конкурсі загадок «Осінь -чарівниця», розповідали про книги, які прочитали на літніх канікулах, пригощалися дарами осені. Майже всі присутні виявили бажання стати читачами дитячої книгозбірні. Бібліотечний захід на лоні осінньої природи став для дітей місцем зустрічі з книгою і простором цікавого, корисного, змістовного і гармонійного дозвілля.

 Бібліотека запрошує юних мешканців громади завітати у парк , де  кожної середи в з 14.00до 15.00 год відбуваються вуличні бібліотечні заходи. Бібліотека просто неба чекає на вас!