Інтелектуально-розважальний  батл поколінь у бібліотеці

    У КЗ «Бершадська бібліотека»  відбулися весняні інтелектуально-розважальні активності. За вікном ще не зовсім тепло та настрій у всіх вже чудовий,  весняний. А щоб настрій у користувачів КЗ «Бершадська бібліотека» був ще кращим бібліотекарі Ольга Дашківська та Алла Іванчишина організували пізнавально – розважальну програму під назвою «Батл поколінь»,  під час якої змагалися дві команди : «Мудрість», учасники Університету третього віку та «Юність», учні 10 – А класу Бершадського ліцею № 1 ім. Анатолія Матвієнка, класний керівник Фіщук Наталя Борисівна.

     Розважальна програма містила в собі різноманітні  конкурси,  серед яких: конкурс «Молодь в темі » та «Тіні забутих слів» (команди відгадували значення молодіжного сленгу у перекладі на українську мову, і навпаки, слова, що зникають із вжитку перекладали на сучасний лад ); конкурс «Інтелектуальний фітнес» (учасники відповідали на цікаві бліц-запитання); конкурс «Квітковий філворд» (команди шукали зашифровані назви квітів, які зображені на малюнках); інтелектуальний конкурс «Святкова вікторина» (учасники відгадували значення незрозумілих (для більшості учасників) слів); конкурс «Кросворд»(гравці відгадували прізвища славетних українок), конкурс «Вгадай мелодію»( команди відгадували молодіжні пісні та шлягери минулих років). Під час заходу учениця 10 – А класу, Анастасія Гоцуляк, продекламувала вірш «Українка може все».

   До заходу  підготовлена цікава книжкова виставка «Українки, які вразили світ», на якій представлені книги про українок , які відомі всьому світові своїми досягненнями.

   На завершення підбили підсумки перегонів, з мінімальною перевагою виграла юність, а мудрість пишалася своїми юними друзями, їх драйвом та  відкритістю. Усіх учасників бібліотекарі пригостили запашним гарячим чаєм та солодощами. З хорошим настроєм і позитивними емоціями наші користувачі сьогодні залишали бібліотеку. Тож запрошуємо всіх завітайте в КЗ «Бершадська бібліотека» і гарний настрій та цікава книга вам забезпечені!