21 листопада День Гідності та Свободи

Рев-г-01

Рев-г004

Бібліограф – краєзнавець Юлія Маршук проводить перегляд літератури про Революцію гідностіРг

20 листопада в читальній залі Бершадської районної бібліотека відбулась година спілкування «Революція гідності: ми маємо пам’ятати» з  учасниками Євромайдану. Учні Бершадського професійного ліцею   66 та 67 груп  уважно  слухали розповіді бершадців : уповноваженого правого сектора у Бершадському районі Григорашенка Анатолія Анатолійовича, козака Траченка Івана Максимовича, волонтерів Маковську Любов Андріївну, Запорожець Марію Андріївну, Колібабчук Любов Іванівну.

Цікавим був перегляд відео матеріалів про Революцію Гідності, яке продемонстрували працівники «Бершадської кіномережі» за сприяння директора Писанецького О.М. Власне відео та фото для перегляду надав учасник Майдану Савостьяненко Анатолій Анатолійович.

«Хто не буде пам’ятати минулого, той не матиме майбутнього, адже історії притаманно повторюватись» цими актуальними словами був завершений захід. Директор бібліотеки подякувала учасникам Майдану за цікаві та змістовні розповіді і побажала всім присутнім не втрачати людську гідність та вірити у щасливе майбутнє нашого народу.

Ідеали Майдану , які стосувались незалежної, сильної, могутньої та прекрасної України – вони живуть. Їх не можна кинути за грати або убити. Вони переможуть!

Рев-г-jpg

Під час перегляду відео ролика про події на МайданіРЕв-г012

Рев-г-013

Волонтер Маковська Л. А. розповідає про участь у подіях на Майдані