Вітання з Днем журналіста працівників редакціі газети “Бершадський край” та громадських корреспонентів

06 червня 2018 року представники Бершадської центральної районної бібліотеки взяли участь в урочистих заходах з нагоди Дня журналіста. У залі засідань редакції газети «Бершадський край» зібралися журналісти, громадські кореспонденти, прихильники друкованого видання.

Зі вступним словом до присутніх звернувся головний редактор Федір Шевчук.

З нагоди професійного свята грамотами райдержадміністрації та районної  ради нагороджені заступник редактора  Наталія Куренюк, кореспондент газети Тетяна Кобзіна та коректор газети Світлана  Уманська Колективу редакції газети вручено вітальні листи від райдержадміністрації, районної та міської рад.

a1
Найкращі побажання висловив меценат газети Олександр Кавун, який  вручив щорічну  премію ім.Василя Думанського  краєзнавцю Олександру Дьоміну.

Від коллектива Бершадської центральної районної бібліотеки зі святом привітала її директор Лева Наталія Володимирівна

IMG-b3a9049b495b88aa3b4d678849ff5397-V

 

Та подарувала на згадку картину художника Мазуренка Сергія Володимировича.

IMG-e57fdde6f169ec02066cec34a1736f69-V

IMG-9aa
З нагоди професійного свята журналістів у залі засідань були розгорнуті виставка ляльок-мотанок Марії Цимбалюк.

З нагоди професійного свята дня журналіста в редакції газети «Бершадський край» працівниками Бершадської центральної районної бібліотеки була розгорнута книжкова виставка «Бершадщина представляє».

День журналіста щороку святкують в Україні 6 червня згідно з указом Президента України від 25.05.1994 №251/94, оскільки саме цього дня Спілка журналістів України в 1992 році приєдналася до Міжнародної федерації журналістів.

IMG-baa

Книжково-ілюстративну виставку краєзнавчих видань “Бершадщина представляє” организували працівники районної бібліотеки.

IMG-5a