Бершадчани –загиблі на війні за Україну

 Комунальний заклад «Бершадська бібліотека» презентує виставку вшанування бершадчан, які загинули, захищаючи незалежність і територіальну цілісність України.  Наші мужні земляки, які служать у Збройних силах України відважно захищають державу у боротьбі з російським агресором. На жаль війна забирає життя і здоров’я найкращих українських синів.  Бершадщина  у  2022 році втратила 13 молодих, життєлюбних патріотів, які для нас  стали символом незламності та гідності.  Кожен з них вчинив подвиг, ставши проти ворога, окупації, насилля та несправедливості, віддавши життя за нову відроджену Україну, саме їхні подвиги надихають сотні тисяч українців на боротьбу з російською агресією.

    Ми всі у вічному боргу перед матерями й батьками, які виростили мужніх і сміливих патріотів. Схиляємося перед дітьми, які втратили батьків. Сумуємо разом з коханими, чиї згорьовані серця тужать та болять.

    Схилімо голови у щирій скорботі, молитвою, добрим словом, згадаймо імена земляків, які боролися і віддали життя за долю України і наше майбутнє. Господь відкрив перед ними двері раю, бо пішли вони на небо нескореними…

      Вічна пам’ять! Слава Героям!

  ГЕРОЇ НЕ ВМИРАЮТЬ – ДОКИ ЇХ ПАМ’ЯТАЮТЬ!

       Шановні   бершадчани та гості нашої територіальної громади, більше інформації про земляків, які загинули захищаючи Україну,  можна  прочитати завітавши у КЗ «Бершадська бібліотека», де зібрані матеріали та  оформлено виставку – пам’ять «Вони полягли за вільну УКРАЇНУ».