«Бібліотечна алея» у Бершаді зібрала книголюбів усіх поколінь

       Сьогодні  бібліотечні працівники КЗ «Бершадська бібліотека» організували  вуличну акцію «Бібліотечна алея», присвячену Дню української писемності та мови.

      Захід  відбувався  у Бершадському міському парку.  Цього разу тут було багато відвідувачів, деякі вже стали нашими постійними гостями, бібліотечну алею відвідали слухачі Університету третього віку, школярі, дошкільнята і просто перехожі.

       Для учасників бібліотечної алеї  організовані виставки літературних новинок,  тематичну книжкову виставку «Мов джерельна вода  рідна мова моя!». Діти охоче брали участь у цікавих вікторинах. Приємно відзначити, що наші школярі гарно знають українську мову. Також під час акції презентовано перегляд  нової літератури краєзнавчого змісту

        Усіх присутніх бібліотекарі інформували про послуги, які можна отримати у бібліотеці, де не лише можна гарно провести час із книгою чи

взяти цікаву книгу додому,  але й  навчитися  базовим знанням з цифрової грамотності. Адже   Бершадська бібліотека  це офіційний хаб онлайн платформи «Дія. Цифрова освіта».

      У нас можна попрацювати в тихій і спокійній атмосфері, почитати книжку, погортати журнали та газети, взяти участь у заняттях гуртків за інтересами, відвідати презентації нових книг або скористатися Wi-Fi.  І все це абсолютно безкоштовно!

БІБЛІОТЕКА – ЦЕ ВАША ТЕРИТОРІЯ,  ЯКА ЧЕКАЄ НА СВОЇХ ЧИТАЧІВ!