Бібліотечна спільнота громади взяла участь у культурно-патріотичній акції «З Україною в серці»

  28 червня 2022 року працівники  Комунального закладу «Бершадська бібліотека» взяли активну участь у проведенні культурно-патріотичної акції «З Україною в серці», яка відбулася у центральному парку міста в День Конституції України.

   Бібліотекарі організували та провели дитячий поетичний дайджест «Моя Україна прекрасна і сильна».   Юні бершадчани та гості громади  читали вірші про любов до України, до української землі і нашого народу.

12  дітей взяли участь у дайджесті, у їх виконанні прозвучали сучасні і класичні поезії, і зважаючи на воєнний стан, кожне слово  сприймалося по іншому.   

   Українці – міцна родина, українці – гарні господарі, українці понад усе люблять свою Батьківщину. Ми – найспівочіша нація.  Ми найгостинніша нація з найсмачнішою кухнею у світі. Українці – найсердечніша нація, і тому свої серця з побажаннями містам України ,   учасники в рамках акції «Від серця до серця – одна Україна»,  наклеювали на карту України. Звичайно на кожному серці, було побажання миру, перемоги, процвітання, європейського майбутнього, добра і щастя. Особливо зворушливими були побажання дітей, які є тимчасово переміщеними особами із окупованих міст.

 Наймолодшим учасникам свята  припала до вподоби локація «Патріотичний  Аква-грим»,  де бібліотекарі малювали їм синьо-жовті сердечка та прапорці, як символи щирості і незламності України.  Бо маємо пам’ятати і нагадувати щодня   про найголовніші цінності життя,  про нашу культуру, про нашу мову, про нашу історію, нашу самобутність і ідентичність, щоб все це зберегти, примножити  і передати для майбутніх поколінь.

 Сьогодні  ж наше головне завдання  перемогти у війні, відстояти свободу,  незалежність, територію  та інформаційний простір держави.

 КЗ «Бершадська бібліотека» запрошує мешканців і гостей громади на зустрічі з книгою. Книга – це своєрідна машина часу, яка може розповісти про минуле, сьогодення та показати наше майбутнє. Це альбом художника, в якому змальовані красиві пейзажі . Книга це  ваш учитель, порадник, психолог, лікар. Завітайте у бібліотеку тут чекають саме на ВАС!