«Бібліотека – центр інформаційної підтримки освітнього процесу та змістовного дозвілля» семінар бібліотечних працівників району

 

28 травня 2019 року відбувся семінар  бібліотечних  працівників району «Бібліотека – центр інформаційної підтримки освітнього  процесу та змістовного дозвілля».

DSCN9470

З лекцією про комплектування бібліотечних фондів літературою для дітей в умовах впровадження комп’ютерних технологій виступила директор центральної районної бібліотеки Наталя Лева. З консультацією  про організацію дозвілля дітей в дні літніх канікул розповіла завідувачка відділом з обслуговування дітей  ЦРБ Тетяна Захарчук.

DSCN9468

Годину професійного спілкування «Бібліотека та освітні заклади: партнерство в навчальному процесі» провела  завідуюча бібліотекою с. Війтівка Олена Грабова.

DSCN9477

Також учасники семінару ознайомилися з досвідом роботи своїх колег шляхом перегляду слайд – презентацій: «Бібліотека – майданчик для творчості», «Дитина в бібліотеці: формуємо естетичне середовище», які представили провідний методист ЦРБ Любов Сербіна і бібліотекар Серединської сільської бібліотеки Олена Крилова. Допомогу з технічного забезпечення організували працівники Бершадської кіновідеомережі”, яку очолює Олег Писанецький

DSCN9475

DSCN9473

DSCN9478