День працівників сільського господарства в Україні

Щорічно у третю неділю листопада В Україні відзначають День працівників сільського господарства в Україні. Це свято, присвячене всім аграріям країни, було засноване в 1993 році. Саме тоді Президент України підписав Указ про заснування професійного свята всіх працівників сільського господарства, а також підприємств, які займаються переробкою сільськогосподарської сировини та виробництвом харчової продукції.

зображення_viber_2019-11-14_14-36-27

З нагоди цього свята  запрошуємо в Бершадську центральну районну бібліотеку відвідати  книжкову  виставку «Хлібне поле – моя ти доле!». Адже сільськогосподарська галузь для української держави завжди була однією їх пріоритетних сфер розвитку як зовнішньої, так і внутрішньої економіки країни. Це завдяки сільським трудівникам полиці наших магазинів все більше і більше наповнюються високоякісними українськими продуктами, а в кожній українській оселі є і хліб, і до хліба.

зображення_viber_2019-11-14_14-36-28

Бібліотекар абонементу з обслуговування дорослих читачів Алла Іванчишина презентує книжкову виставку до Дня працівника сільського господарства.