Екскурсія до бібліотеки – нові враження і нові друзі!

Екскурсія до бібліотеки – нові враження і нові друзі! Вражень у маленьких читайликів, які вперше завітали до нашої бібліотеки, і справді вистачає. Адже яскравий книжковий світ здатен не лише навчити, а й здивувати, надихати на нові пригоди, на здійснення мрій. Цього разу в рамках програми літніх читань «Книжковими стежинками літа», нашими екскурсантами стали маленькі школярики 1-А класу Бершадського ЗЗСО І-ІІІ ступенів №3, які спеціально для цього пройшли чималий шлях. Та він того вартий!

Розмаїття цікавих, яскравих книг та журналів, що неодмінно подарують купу нових вражень та допоможуть потрапити до чарівного світу принцес, фантастичних пригод та мандрів.

Бібліотекар Світлана Єгорова радо зустріла дітлахів на порозі веселих літніх пригод, розповіла про історію виникнення книги та бібліотек, про правила користування бібліотекою та книгою, провела екскурсію залами бібліотеки. Вишенькою на торті для дітлахів стала весела та повчальна лялькова вистава «Дружба з казкою».

Усі дітки виявили бажання записатися до бібліотеки та обрали собі книгу для читання удома. Мета подібних екскурсійних заходів – підвищення інтересу до читання, бажання слухати та пізнавати, виховати охайність у ставленні до книги. Сподіваємося, що нові друзі книги стануть нашими активними читачами. Колектив бібліотеки вдячний класоводу 1 – А класу Резнік Олені Василівні за її вміння зацікавити дітей, розкрити їхній потенціал і надихнути на подальші здобутки.