FASHION  у Комунальному закладі «Бершадська бібліотека»  

      На абонементі з обслуговування юнацтва  Комунального закладу «Бершадська бібліотека»  відбулося засідання молодіжного клубу «БібліоHAUSE», тема засідання «Мода вчора і сьогодні».  Під час зустрічі учасники клубу помандрували в історію розвитку моди, поговорили про моду різних віків та століть, поділилися  своїми   знаннями  й уміннями, приміряли одежу, яку  колись носили їх бабусі та прабабусі..

   Що таке мода? Подумали, поміркували і з’ясували, що мода  це  нетривале панування певного смаку, тенденцій, стилів  в певній сфері життя чи культури. Більш відома мода одягу, яка  сягає глибини віків, переплітаючись з історією суспільства,  науково-технічним прогресом, національними традиціями  природним прагненням людини до краси і зручності.  Якщо задати питання: «Чому ви так одягнені?», можна  почути різні відповіді. Одні скажуть: «Мені так  подобається», інші – «Мені так зручно», а дехто скаже – «Бо так модно».

У всі часи жінкам хотілося виглядати більш привабливо, і вони всіма засобами намагалися себе прикрасити.

    Сьогодні модними можуть бути гаджети, туристичні подорожі, стиль життя, книги  та інше.  Сьогодні  стає модно читати книги, причому молодь повертається до читання паперових книг.  КЗ «Бершадська бібліотека» пропонує молодим користувачам сучасні  книги, які теж певною мірою  є трендовими. Бути в тренді означає «йти в ногу з часом» і залишатися в курсі останніх новинок у певній галузі.  

   Засідання молодіжного клубу «БібліоHAUSE»  проходило емоційно, драйвово, цікаво і корисно. Запрошуємо молодих бершадчан завітати до бібліотеки та відвідати засідання молодіжного клубу. Бібліотека пропонує, а вибір за вами!