Голодомор: Україна пам’ятає! Світ визнає!

  Бібліотечні працівники КЗ «Бершадська бібліотека»  для учасників  мітингу пам’яті жертв Голодоморів в України презентували виставку – експозицію «Чорна сповідь України».

    Минуле століття пронеслося над Україною трьома голодоморами: 1921-1922, 1932-1933, 1947 років.  В тяжких муках та стражданнях згасли, як свічки, біля десяти мільйонів людських життів, з них три мільйони дітей.

     Наш найсвятіший обов’язок сьогодні – зберегти пам’ять про всіх, хто страждав,  недожив, недолюбив.  Бо    розповіді про штучно організований Голодомор примушує стискатися людські серця, адже з карти України щезали цілі села і хутори. Та ніщо не зламало  дух волелюбного українського народу, наше прагнення до свободи, незалежності і власної державності. 

   Скільки б не минало років і століть народ України пам’ятатиме яку величезну ціну оплачено за право житиу вільній незалежній державі.

 Україна пам’ятає!  Світ визнає!

27  листопада 2021 року в 16.00 год запрошуємо усіх запалити свічку пам’яті, як наш спогад і молитву  про мільйони українців жорстоко вбитих голодом.