«Гостини у колі бібліотечної родини» та презентація історико-краєзнавчого нарису «Маловідомі сторінки історії Бершадщини».

Як сказав колись академік Микола Амосов «Історія – наші корені. Без них не можливе життя сьогодні і в майбутньому». 6 листопада на гостини до бібліотечної родини завітала непересічна особистість, можна сказати сказала «Жива легенда» – Дьомін Олександр Олександрович. Надзвичайно приємним приводом для зустрічі став вихід у світ другого історико-краєзнавчого нарису «Маловідомі сторінки історії Бершадщини». Видання з’явилося завдячуючи Вінницькій обласній організації Національної спілки краєзнавців України у видавництві ТОВ «Меркьюрі Поділля». Відомий вислів говорить, що талановита людина, талановита в усьому., вашим Розумом, вміннями та талантами Олександра Олександровича не можливо не захоплюватись. Він завжди берете активну участь в громадському житті, є викладачем англійської мови, відомим ентузіастом шашок, навіть видав чудовий підручник “Шашкові уроки”. Активно дописуючи у районну газету «Бершадський край» у 2018 році Олександр Олександрович став лауреатом премії ім. Василя Думанського. Окрім вище перелічених чеснот, є ще захоплення малюванням, яким займається у вільний час.

Під час цікавої та змістовної зустрічі у вузькому колі автор розповів багато цікавих історичних фактів, дав відповіді на запитання бібліотекарів.

По закінченню зустрічі колектив бібліотеки побажав автору міцного здоров’я, благополуччя, безмежної творчої енергії, мудрості, таланту, творчих досягнень та подякував за щедрий дарунок у кожну сільську бібліотеку Бершадської ОТГ.