Книга + літо = бібліотека

     Комунальний заклад «Бершадська бібліотека» запрошує на зустрічі із книгою юних читачів. Бібліотекарі прагнуть, щоб  дітки не тільки оздоровилися за канікули, запаслись енергією, а й максимально збагатили себе новими знаннями та незабутніми враженнями.  

    Сумно, але літо, канікули, море,  враження, подорожі, зустрічі…, на жаль, не цього року. Щоб наповнити літній відпочинок  дітей яскравими враженнями, зробити його пізнавальним і веселим, бібліотекарі пропонують: «Зверніться до справжніх друзів – книжок!» Фраза банальна, але ж справедлива – у книг канікул не буває!

     Шановні користувачі, ви маєте чудову нагоду поринути у світ літератури, познайомитися з творчістю нових письменників, відкрити нових героїв, пізнати світ за допомогою книги та отримати насолоду від читання. Тож завітайте до нашої бібліотеки. Тут на вас чекають тисячі цікавих книжок, спілкування з ровесниками, можливість оглянути різноманітні тематичні виставки, презентації, взяти участь у квестах та конкурсах… Літо розпочалося, тож чекаємо всіх охочих весело та креативно провести вільний час. Бібліотека пропонує. Вибір за вами!
    У воєнний час бібліотека працює для користувачів щоденно з 9.00 до 14. 00 год, крім суботи та неділі.
Цікавих вам зустрічей у бібліотеці!