Книжкова виставка – інсталяція ” Зима щедра святами”.

Новорічні свята, мабуть, найсвітліші свята в нашому повсякденному житті, які люблять і діти, і дорослі. У ці дні всі ми стаємо в глибині душі маленькими дітьми, які чекають приходу Діда Мороза з мішком подарунків. І неважливо, що ми давно не віримо в цього сивого дідуся, але щороку ми намагаємося зробити свято веселим і безтурботним не тільки вдома, але й на роботі, для найближчих друзів, колег. Саме з такою метою і була організована в Бершадській ЦРБ виставку інсталяцію ” Зима щедра святами”.

На виставці ви знайдете цікаві книги про звичаї та традиції українського народу в зимові свята, як-то „Звичаї нашого народу” Олекси Воропая, „Український рік” В. Скуратівського та інші.

Найголовніше, що виставка задовольнить найвибагливіші смаки наших користувачів. Одні з них підкажуть дизайнерські ідеї, щоб зробити оселю затишнішою і надати їй святкового настрою, інші містять рецепти приготування різноманітних різдвяних страв, якими пригощали свої сім’ї наші прабабусі. І, звісно, тонкощі приготування цариці різдвяного столу – куті.